Jivamukti Yoga: Hjerteåbnende Workshop

#OpenYourheartwithYoga

Faldt over en Jivamukti yoga workshop på www.bodyseed.dk og har netop tilmeldt mig. Jeg har ikke prøvet Jivamukti Yoga før, så glæder mig til at kaste mig ud i det. Skal du med?

Billetter kan købes her:http://billetto.dk/events/openyourheartwithyoga

 

eec41e25cb64e242134c38c6a2c438db

 

På Bodyseed.dk skriver de følgende om workshoppen:

Workshoppen vil udover dynamiske øvelser og dybere stræk, fokusere på bagoverbøjninger, som skaber længde og bredde på forsiden af kroppen og giver hjertet muligheden for at åbne sig og vokse sig større.  En grundlæggende angst eller blot en utilpashed i forhold til at fylde, mærke og være i relationen til os selv og andre bevirker, at vi også fysisk lukker til. Skuldrene sidder oppe ved ørerne, er fremskudte, imens armene er lagt over kors foran brystet. Lad os slippe angsten for at fylde og være, tilgive de relationer, som vi føler sårer os, lad os mærke os selv og give hjertet mulighed for at vokse!

Jivamukti, der betyder frigjort sjæl, er en yogametode, der blander dynamisk vinyasa yoga med fokus på vejrtrækning og intention samt hatha yoga og dennes fokus på udstrækning.  Metoden er skabt af Sharon Gannon og David Life, der i mange år har studeret yoga hos velkendte guruer. Disse spirituelle inspirationskilder betyder at Jivamukti har rod i forskellige dele af yogaens verden. Arven fra de yogiske forfædre får metoden til at fremstå som en af de mest gennemtænkte og omfattende yogaformer.

Jivamukti Yoga er fysisk udfordrende, mentalt beroligende og ikke mindst en humoristisk tilgang til det at være menneske i vores nutidige verden. Med forskellige temaer hver måned, med nytænkende asana-serier, med musik, der får smilebåndet til at rykke på sig, med sang og meditation forsøger Jivamukti Yoga at give mennesket en indsigt i den enorme kapacitet af glæde, omsorg og kærlighed, som vi bærer rundt på og kan dele ud af.

Underviser

Louise Justesen er en af de to første certificerede Jivamukti Yogalærere i Danmark efter at have modtaget undervisning fra Sharon og David. Hun underviser med et ønske om at give al den kærlighed videre, som hun selv modtager gennem yogaen. Hun vil altid søge at udfordre dem hun underviser, hvis det ikke er med fysisk avancerede øvelser, så er det på det mentale plan – så alle får noget med hjem. Hvert eneste undervisningsforum er forskelligt og det er vigtigt for Louise at møde de deltagende mennesker med smil, forståelse og omsorg. Hun er tilstede i salen med en guidende stemme og bruger sin krop og hænder til at assistere deltagerne længere ind i deres fysiske yogapraksis.

Location:

Osramhuset

Valhalgade 4

2200 København N

Parkering:

Der er gratis parkering i området.

Transport:

Bus 6A, 18 og 36 stopper i nærheden og Osramhuset ligger i gåafstand fra Bispebjerg st.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s