Foredrag: Filosofien bag yoga

Tror snart min bankrådgiver sætter en stopper – udover tilmelding til yogauddannelse er jeg gået lidt af amok i yogaworkshop og foredrag køb 🙂 Meeeen det er jo en investering.

Men I skal da også lige have muligheden for at tilmelde jer foredraget af Yogalærer Simon Krohn – forfatter til bogen ‘Nærmere noget’.

Tilmelding via FOF eller her

Lidt om foredraget:

Filosofien bag yoga
Ved yogalærer, cand.mag. Simon Krohn

Yoga bliver ofte forbundet med smidighed, sundhed og stresshåndtering, men de fleste har alligevel en fornemmelse af, at yoga er langt mere og dybere end det.

Simon Krohn, forfatter til den anmelderroste bog “Nærmere noget”, giver i dette foredrag en introduktion til de filosofiske tanker, der ligger til grund for yogatraditionen. 

Du behøver hverken dyrke yoga eller tro på reinkarnation for at kunne genkende dig selv i tankerne. Den indiske visdom foldes ud på en måde, som kan kobles direkte til vores moderne vestlige liv og samtidig er tro mod den oprindelige filosofi.

Om Simon Krohn
Simon Krohn er uddannet yogalærer og underviser til dagligt på Hamsa Yoga Studio på Nørrebro. Han er som den første i landet blevet certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance. Han er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien.

Simon er efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent. Han har undervist i yoga og meditation i mere end 10 år og er en landets mest efterspurgte yogalærere.

Læs Politikens flotte anmeldelse af “Nærmere noget”: http://politiken.dk/kultur/boger/faglitteratur_boger/ECE1968030/filosof-giver-befriende-udlaegning-af-yoga/

resizedimage430600-naermere-noget-forside

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s