Yogaferie i Sverige

De kolde og mørke dage har fået mig til at drømme tilbage til sommerferien i år, hvor jeg og familien ikke skulle andet end et par dage til Sverige. Vi skulle besøge nogle venner, men bookede os ind på Jägmästerbostället Bed Yoga & Breakfast, der lå lige ved siden af deres sommerhus.

12088289_1695576720673590_7659279965044667698_n

Det viste sig at være et helt fantastisk og godt valg. Stedet er helt magisk og smukt samtidig med det oser af hjemmelig hygge og personlighed. Kerstin Bohne er kvinden bag stedet, og er noget af det varmeste og mest imødekommende menneske jeg længe har mødt. Hun styrer stedet sammen med hendes søde hund Blå.

Kerstin serverer lækker, sund og velsmagende morgenmad, der enten nydes i det store svenske køkken eller på den fine terrasse i haven med udsigt til smuk natur.

Jägmästerbostället Bed Yoga & Breakfast tilbyder som navnet antyder også yoga om formiddagen. Så mens drengene slappede af på værelset, malede mandalas eller var ude i haven, kunne jeg komme helt ned i gear med yoga undervist af Kerstin.

Hektor synes det var spændende med de mange mennesker, der stod på hovedet eller lavede sjove stillinger, så Kerstin var så sød og tilbyde Hektor at han kunne være med. Hun tilbød endda at arrangere lidt børneyoga.

Udover yoga, afslapning og lækker morgenmad ligger Jägmästerbostället Bed Yoga & Breakfast i nærheden af en stor forlystelsespark og vandland, smukke naturområder og tæt på en charmerende cafe, der serverer de lækreste kager, the og kaffe – FIKA når det er bedst. Det er placeret ca. 1,5 times kørsel fra København, og kan varmt anbefales som en lille familieferie, par ferie, eller tur alene. Er sikker på at Kerstin vil byde dig/jer varmt velkommen.

Namaste

Solveig

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s