Yoga og spa retreat i Sverige

Det er så vigtigt at forkæle sig selv, og det er sundt at trække stikket ud. Du behøver ikke være væk i flere uger for at komme ned i gear. Faktisk kan 2 dage væk fra de vante omgivelser få dig til at glemme alt om hverdagens mange gøremål og to-do-lister.

kallbadhus1_1

I januar var jeg på yoga og spa retreat på Hotel SkansenHotel Skansen i Båstad i Sverige. Det er ren forkælelse for alle sanser! To dage fyldt med Hatha yoga, Yin yoga, spa, saunagus, havbad, massage og lækker mad. Hotel Skansen og omgivelserne i sig selv er afstressende, og er afgjort mit favorit spa-hotel. der sker noget magisk med ens krop og sind når du er tjekket ind i de rolige omgivelser, tuller rundt i den lækre spa, eller går ud af den lange badebro i badetøfler og morgenkåbe, ud I Kallbadehuset, hvor der er sauna og du kan komme ned i et udendørs japansk varmvandsbassin og mærke den friske havduft fra Kattegat.

IMG_3505

Opholdet arrangeres af Mai Pham fra Templeyoga, der udover at være en fantastisk yogainstruktør også er smilende og hjertevarm. Udover at blive forkælet med lækker yoga, saunagus, massage og wellness byder Hotel Skansen på vanvittig lækker bad, overdådig Afternoon tea og lækker morgenbuffet. Og det er skønt at der også er plads til god mad og hygge.

Som en del af retreatet introducerer Mai Pham til havbad. Jeg havde på forhånd sagt at jeg ikke skulle i koldt vand og ville holde mig til saunaen. Men efter en lang og grundig introduktion til havbad i kombination med en lækker saunagus, blev jeg alligevel overbevist. Og det var SKØNT! har godt nok ikke været i havet siden, men har en intention om at prøve det igen. Efter havbad afsluttede vi dagen med udsigt udover Kattegat, ild i pejsen, solnedgang og en lækker omgang YinYoga. Og så i seng.

IMG_3504

Mai Pham afholder flere retreats gennem efteråret og vinteren. de bliver hurtigt udsolgt, så hvis du vil give dig selv mindeværdig forkælelse kan dette virkelig anbefales. du kan læse mere om yoga og spa retreats her

 

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s