Om Yogisol

YogiSol – aka. Solveig Høgh Larsen.

Glad yogi, der efter alt for mange års overvejelse endelig fik uddannet mig til yogainstruktør i 2013. Som barn af to hippieforældre har jeg dyrket yoga hele mit liv – on and off. Men har aldrig helt sluppet yogaen. For selv i perioder med hård kampsport-træning, løb, dans, fitness eller congas (bongo-trommer) er yogaen altid dukket frem på en eller anden måde, og har været en del af min hver dag på en eller anden måde.

Det var fantastisk at uddanne mig til yogainstruktør v. Louise Lau Justesen, og få sat teori på min praksis og få lov til i en intensiv periode at forbyde mig i min egen praksis samt lære kunsten at formidle det jeg brænder aller mest for til andre.

Jeg er ikke yogi med stort Y. Jeg lever primært vegetarisk og har en stor kærlighed til linser, bælgfrugter og tofu, men jeg nyder også en stor bøf i ny og næ. Jeg elsker at fylde mig med lækker frugt og grøntsags juice, men har også et godt forhold til cola og andre forbudte drikkevarer fyldt med e-numre og farvestoffer (desværre). Jeg er fan af rawfood kager, morbær og gojibær, men finder også glæde ved at blande en alt for stor pose bland selv slik (hos dem på Nørrebro hvor man får rigtig meget for pengene).

Yoga handler for mig om at leve i nuet og være i balance.  Det er en måde at skabe positivt sind og nærvær – både for mig selv og mine medmennesker. Yoga er en form for tålmodighedspraksis, der giver ro i sind og krop. Jeg er en spilopmager med kroppen fuld af energi, og elsker den ro og fordybelse yoga giver.

Tak fordi du læste med.

Namaste.

pic_0044

Foto: Applepark Photography

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s